Tag: Escape Plan (2013 pa titra)

Sort: Date | Title | Views | Sort Descending
View:

*NEW* Escape Plan (2013 pa titra)

Added by 5 months ago

2.33K Views3 Comments

Ray Breslin është autoriteti më kryesorja në botë për sigurinë strukturore. Pas analizimit të çdo burgu të sigurisë së lartë dhe të mësuarit e një rrjet të gjerë të aftësive të mbijetesës kështu që ai mund të projekti...